Over ons

Het kantoor is opgericht in 1975, steeds gevestigd op dezelfde locatie. Het bestaat thans uit 7 advocaten en 3 administratieve krachten. Het kantoor heeft, van bij de aanvang, steeds bijzondere aandacht gehad voor de sociale problematiek waarmee de cliënt kan kampen. Onder de leuze “No nonsens” worden de dossiers meteen ten gronde geëvalueerd en behandeld. Het belang van de cliënt staat centraal, maar er wordt opgetreden met respect voor de overige betrokkenen en het gerecht. Zo aan de voorwaarden voldaan is, kunnen dossiers onder de pro deo regeling (BJB) aanvaard worden.

Vijf advocaten behandelen hoofdzakelijk strafrechtelijke dossiers.
Filip Van Hende, één van de twee stichters van het kantoor, is met zijn 40 jaar ervaring (met o.m. al meer dan 60 assisenzaken) alom gerespecteerd in de sector. Jan De Winter, advocaat sinds 1999 en sinds 2012 vennoot, heeft eveneens een reputatie van betrouwbaar en gedegen advocaat opgebouwd. Benjamin Van Waes, Emma Teerlinck en Helene Lievens, advocaat sinds resp. 2013, 2014 en 2016 zijn de jongere krachten die in dezelfde lijn opgeleid werden en reeds ten volle een versterking betekenen. Uiteraard worden zowel dossiers van verdachten als van slachtoffers behandeld.

Twee advocaten behandelen hoofdzakelijk familierechtelijke en andere burgerrechtelijke dossiers.
Mark Rummens, één van de twee stichters van het kantoor, is met zijn 39 jaar ervaring alom gerespecteerd in de sector. Kim Delombaerde, advocaat sinds 2007, werkt naadloos in dezelfde lijn van oplossingsbereidheid in respect voor alle betrokkenen in het geschil.

Meer over de geschiedenis van het kantoor.